Tipy na pečení: Nejlepší pečené čokoládové kuličky

Napsal Pečení (») 24. 4. 2012 v kategorii Pečení, přečteno: 2415×

Tento článek o pečení mě velmi zaujal, je o překrásných pečených čokoládových kuličkách. Článek je převzat ze stránek, které naleznete zde.

Novinka Cake Pops, která byla představena letos na mezinárodním veletrhu ve Frankfurtu, vzbudila mimořádně velký ohlas u široké veřejnosti. Zcela originální technologie výroby této formy zajišťuje vytvoření naprosto úchvatných pravidelných pečených kuliček.

Představujeme nový trend mezi sladkými dezerty: Cake Pops. Lehká hliníková forma je pokryta vysokou vrstvou kvalitního nepřilnavého povrchu, díky kterému není třeba formu před pečením vysypávat moukou. Je proto velmi snadná jak na pečení, tak na údržbu.

Pečení

Forma na pečení Cake Pops umožňuje pečení klasického bábovkového těsta, které během pečení vyplní celý prostor kuličky. Pro přípravu je možné použít i jiné druhy kynutého těsta, stejně jako těsto nekynuté (v takovém případě je však vhodné vyplnit celý obsah obou dílů formy). Do těsta je možné umístit náplň, marmeládu, ovoce, oříšek či čokoládu. Fantazii se meze nekladou. Pro zkušenější lze formu použít také pro vytvoření čokoládových kuliček podobných známým Ferrero Rocher či Rafaelo nebo kuliček plněných alkoholem.

Forma na pečení

Výhodou formy na pečení Cake Pops je velmi rychlá příprava a možnost vytvoření i slabé vrstvy těsta s vnitřní náplní. Balení formy obsahuje také 24 tyček pro dokonalé servírování. Forma na pečení Cake Pops je jedinou formou svého druhu na trhu, navíc jsou všechny její komponenty vyrobeny výhradně ve vysoké kvalitě v USA.

Sladké kuličky Cake Pops vypadají fantasticky. Vaši blízcí budou nadšeni tímto skvělým nápadem, který představuje nový trend v podávání dezertů.

Tuto fantastickou formu na pečení zakoupíte exklusivně v online obchodě Arde Style Shop na adrese www.arde.cz


Komentování tohoto článku je vypnuto.